ОРГАНИЗАЦИЈА НАСТАВЕ

ON LINE настава за ученике од 5. до 8. разреда почиње од понедељка, 30.11.2020. и траје до 18.12.2020. године, када се и завршава прво полугодиште.

Зимски распуст почиње 21.12.2020. и траје до 15.1.2021. године. Друго полугодиште почиње 18.1.2021. године.

Настава од за ученике од 1. до 4. разреда и рад у боравку одвија се у школи по истом принципу као и до сада.

Упутство за спровођење ON LINE наставе:

Настава ће се одвијати по до сада утврђеном распореду. Часови ће се реализовати путем Google meet-a и постављањем материјала у Google учионице. Ученици ће добити упутство о процедури приступања Google meet-у. Ученици су у обавези да приступе ON LINE настави која се реализује путем Google meet-а, ученици који у заказаном термину не приступе Google meet-а евидентирају се као одсутни. ON LINE часови трају по 30 минута. Допунска и додатна настава организује се за ученике којима је потребна додатна подршка, on line, по утврђеном распореду.

Часу који се организује у Google meet-у приступа цело одељење истовремено (А група, Б група и ученици који су на ON LINE настави).

Оцењивање ученика се спроводи  ON LINE. Приликом извођења закључне оцене у обзир се узимају све оцене током полугодишта које ће бити саопштене ученицима јавно и образложене. Уколико ученик жели да поправи предложену закључну оцену може се пријавити предметном наставнику и за њега ће бити организована усмена провера знања у школи уз поштовање свих епидемиолошких мера. Уколико ученик нема довољан број оцена за извођење закључне оцене може бити неоцењен и неће му бити утврђен општи успех на крају првог полугодишта.

Додатне информације достављаћемо вам благовремено преко одељењских старешина, Савета родитеља и школског сајта.

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.