Потврда пријаве

ВАША ПРИЈАВА ЗА УПИС ЈЕ ПРИМЉЕНА!

Тестирање ће бити заказано путем броја телефона који сте навели у пријави. Деца са територије школе и они чији брат или сестра већ похађају школу биће позивани почев од 1. априла, по редоследу пријављивања, а ученици ван територије школе у зависности од одобрења захтева. Тестирање обавља педагог или психолог школе, а притом се с родитељем/старатељем обавља интервју, због чега је присуство једног родитеља/старатеља обавезно.

Приликом довођења детета на тестирање, пола сата пре заказаног термина, родитељ се мора обратити секретару школе, ради давања сагласности за обраду података, прибављање документације уз е-управе, остваривања права на бесплатне уџбенике и достављања лекарске потврде о спремности за упис, као и друге документације по потреби (решења интерресорне комисије, пресуде о старатељству или вршењу родитељског права и сл.) Потврда о завршеном предшколском програму доставља се накнадно, када буде издата од стране предшколске установе. Молимо родитеље да сву потребну документацију понесу са собом, како не бисмо били принуђени да заказано тестирање одлажемо.

НА ВАШУ ИМЕЈЛ АДРЕСУ СТИЋИ ЋЕ ПОРУКА СА ПОДАЦИМА КОЈЕ СТЕ УНЕЛИ (уколико Вам не стигне електронска пошта у следећих 20-так минута, проверите на Вашем имејл налогу да порука није случајно смештена у НЕЖЕЉЕНУ ПОШТУ (SPAM FOLDER) или под картице ПРОМОЦИЈЕ, ДРУШТВЕНО или НОВОСТИ, уколико користите Gmail и ако Вам је ова опција укључена).

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.