Резултати завршног испита школска 2017/2018. година

Ученици наше школе постигли су завидне резултате на завршном испиту у школској 2017/2018 години. Руководиоци стручних већа су дали кратку анализу постигнутих резултата, коју можете прочитати у даљем тексту и видети статистичку анализу података коју је израдио Завод за вредновање квалите образовања и васпитања.

АНАЛИЗА РЕЗУЛТАТА ПОСТИГНУТИХ НА ТЕСТУ ИЗ МАТЕМАТИКЕ И КОМБИНОВАНОМ ТЕСТУ

На основу извештаја о резултатима завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања наше школе, са поносом можемо да закључимо:

И овај пут смо постигли завидне резултате из математике и комбинованог теста.

Успешност ученика у решавању ова два теста је изнад просека Општине, Округа, Школске управе и Републике.

Успешност у решавању задатака је уједначен између дечака и девојчица, и што је најважније уочена је скоро прецизна усклађеност између броја бодова које су ученици имали на завршним тестовима и оцена које су имали из тих предмета. Резултати завршног теста из математике су на трећем месу у рангирању броја бодова на нивоу Београда.

Руководилац Стручног већа Јагода Ђинђић Тасевски

АНАЛИЗА РЕЗУЛТАТА ПОСТИГНУТИХ НА ТЕСТУ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

Резултати завршног испита на крају основног образовања и васпитања у школској 2017/2018. години за предмет српски језик нам показују како смо и овај пут успешно спремили ученике за “Малу матуру” и оспособили их за решавање теста  високо изнад просека Општине, Округа, Школске управе и Републике. Поносни смо на остварене резултате и потврђујемо како наш рад даје ученицима загарантован успех. Просечан број бодова за српски језик су имале нешто више девојчице у односу на дечаке, а закључна оцена из предмета је у складу са представљеним знањем.

Укупан број поена нас високо котира изнад других школа у држави и надамо се да ћемо и у наредним школским годинама постизати исте или боље резултате.

Руководилац Стручног већа Милица Маглов

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.