Дан школе

Током недеље од 17. до 20. маја у школи су одржане разне активности којима је обележен овај наш значајан празник – Дан школе.

Ученици нижих разреда су са својим учитељицама украшавали терене дворишта, учествовали су у разноврсним пројектима, нпр. „Школа какву желим“, „Портрет Јелене Ћетковић“,  „I love my school“…

Ученици из Продуженог боравка наше школе украсили су холове у приземљу школе својим радовима са ликовних радионица.

17. маја су ученици осмог разреда приредили изложбу својих радова – лампи под називом „Нека буде светлост“. На овај начин су обележили Дан школе. Лампе су рађене у оквиру пројектне наставе предмета Техника и технологија са наставницама Драганом Жиловић и Сањом Павловић и предмета Ликовна култура са наставницом Славицом Марковић.

Свој допринос обележавању Дана школе дали су и ученици 6/5 са својом наставницом Јагодом Ђинђић Тасевски изложбом радова на тему „Четвороугао на Звездари“.

У среду 18. маја је одржана манифестација „Јеленини таленти“, на којој су наши ученици сјајно показали шта умеју и могу у присуству великог броја родитеља.

У четвртак 19. маја у свечаној сали наше школе одржана је свечана приредба, коју је реализовала наставница Даниела Стефановић са ученицима 5/3  и наступили су  школски хор и надарени ученици који су свирали.

чланови Новинарске секције

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.