Дечја недеља

Маштом смо обојили школске дане, а срећом украсили дечја лица. Дечја недеља за нама има много минута осмеха, игре,  пријатељства и незаборавних тренутака. У сваком одељењу наше школе ученици су учествовали у многим литерарним конкурсима, пројектима, који су били актуелни током ове недеље. У одељењу 1-2 пано изненађења био је увод у Дечју недељу, који је заголицао машту малишана. Сваки дан је представљао нову авантуру (активност) чија се илустрација крила испод магичних пакетића. Ах, та слатка радозналост. Нестрпљиви и препуни жеље да открију шта се крије иза пакетића, наши прваци су уживали у играма без граница, маскенбалу, слатком дану, дружењу уз играчке и весело фотографисање. Како су се дани Дечје недеље смањивали, тако су се срца малишана повећавала, оплемењена пријатељством, толеранцијом, радошћу, лепотом дељења и даривања, емпатијом.

У духу љубави и развијања пријатељства код деце, организовано је међуодељењско дружење. Ученици 1-2 и 1-3 су заједно провели време испуњено игром, смехом и забавом.

Када се дечја срца удруже, додају машту и креативност, у  одељењу 1-3 настају шиз-фриз фризуре.  У одељeњима трећег разреда ученици су остављали лепе поруке пару из клупе. Кроз вршњачко дружење, прваци су доказали да је заиста велико срце деце Србије!

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.