Инструкције за дигиталну пријаву за завршни испит и календар уписа

Сви ученици који завршавају осми разред у школској 2023/2024. години полажу завршни испит, за који је потребно извршити пријаву. Пријаву ученика за завршни испит врше родитељи, односно други законски заступници, у периоду од 1.12.2023. до 29.12.2023. године преко портала Моја средња школа, који се налази на интернет адреси: mojasrednjaskola.gov.rs

Моја средња школа је специјализовани портал посвећен завршном испиту, пријемном испиту, као и упису ученика у средњу школу, чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина или јединица локалне самоуправе. У овој фази коришћења портала, пријаву за завршни испит могуће је урадити искључиво корисничким именом и лозинком коју користите за пријаву на портал есДневник.

Свa информације за коришћење портала и реализацију активности, као и пратећи материјал (обрасце, упутства) можете пронаћи на порталу, у делу „Подршка“.

У делу „Подршка“ се налазе информације које су вам неопходне за пријаву (логовање) на портал, као и информације за поступак пријаве ученика за завршни испит. У наредним фазама реализације активности, у упутствима ће се налазити информације које се односе на реализацију завршног испита и уписа ученика у средње школе.

Пријаву за завршни испит, осим преко портала Моја средња школа, можете урадити и непосредно у школи, попуњавањем одговарајућег обрасца.

null

Вајбер канал МОЈА СРЕДЊА ШКОЛА – Инфо канал

Ове године смо за потребе слања информација и обавештења везано за завршни испит, пријемне испите и упис у средњу школу отворили Вајбер канал МОЈА СРЕДЊА ШКОЛА – Инфо канал. Уколико желите да се прикључите овом Инфо каналу, потребно је да Вашим мобилним телефоном скенирате QR код на слици.
Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.