Обавештење Министарства просвете

Обавештење Министарства просвете, науке и технолошког развоја:

У складу са мерама донетим на састанку највиших државних званичника и представника свих надлежних институција, уз мишљење и сагласност еминентних епидемиолога, обавештавамо вас да се процес васпитно-образовног и образовно­васпитног рада обавља редовно јер у овом тренутку сви релевантни показатељи не указују на потребу обуставе рада. Ови показатељи прате се на дневном нивоу и реаговаће се у складу са пристиглим подацима.

Скрећемо пажњу родитељима да се, због безбедности њихове деце и безбедности других, обрате надлежним здравственим институцијама уколико примете било какве симптоме код деце који би могли да указују на присуство вируса. Телефони епидемиолошке службе за све информације су 064/8945235 и 011/2684566. 

Такмичења и смотре ученика се не одлажу, већ се примењују одређене мере заштите (ученици се окупљају на отвореном простору /школско двориште и слично/ и након тога се сукцесивно уводе у учионице).

Екскурзије, настава у природи и друга путовања на територији Републике Србије, за сада, се не одлажу, с тим да ће се приликом реализације поштуовати све препоруке у погледу окупљања (до 100 учесника) и одржавања хигијене.

У функцији подршке реализацији утврђених мера, организована су појачана дежурства запослених у школи.

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.