Пројекат „Заступајмо природу“

Ученици одељења 7/4 Ива Љубичић, Сара Ружић и Коста Милојковић заједно са наставницом биологије Тиханом Дретвић учествовали су у радоници „Елементи јавног заступања у локалној заједници у области екологије”. Радионица је организована 5. октобра 2021. године у склопу пројекта “Заступајмо природу”, у организацији Центра за одрживи развој и безбедност саобраћаја и ГО Звездара.

Ученици су кроз радионицу проширили своје знање у области екологије и заштите животне средине. Циљ радионице је био да ученици науче на који начин да дају свој допринос очувању прриоде у нашој локалној заједници и тиме повећају еколошку свест свих грађана – од најмлађих до најстаријих.

Кроз радионичарски рад ученици су представили своју еко-идеју, која је добила сјајне похвале и чисту десетку од организатора пројекта.

Након завршене радионице и стечених нових сазнања у области јасног заступања, предстоје нам следећи кораци у писању плана јавног заступања и ширењу наше еко-идеје. Надамо се да ћемо и тада добити похвалу да смо најбољи тим, као што смо добили за време одржавања пројекта!

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.