Дан школе

Наша школа је обележила још један рођендан разним активностима у среду 15. маја 2024. године. Организатори програма били су учитељи и наставници Музичке културе, а учесници у програму – ученици школе. Хор наше школе и талентовани ученици који свирају одржали су концерт под палицама учитељице Иване Милкановић и наставника Музичке културе Новака Стаменковића и Александре Вуковић.

Ученици од првог до четвртог разреда показали су своја знања и умења у штафетним играма, „Јелениним талентима“, прављењу шиз-фризуре, међуодељењским квизовима …

Поново је организован Дан изузетака и сви ученици су имали слободу да за Дан школе дођу у школу на неки необичан начин одевени. Били су као и увек оригинални и занимљиви и  показали су  колико су нам изузеци понекад потребни и како изузеци умеју да улепшају овакав посебан дан. На часовима су тога дана  разним активностима и пројектима ученици обележили тематски дан „Јелена ти даје крила за лет да обиђеш цео свет“.

У сарадњи са Издавачком кућом „Propolis book“ одржане су читалачке радионице за све ученике од 1. до 4. разреда у оквиру активности везаних за обележавање Дана школе. О радионицама се похвално изјаснило Друштво школских библиотекара Србије, али и наши ученици који су на овај начин испратили савремене токове издаваштва и новитете везане за дечје књиге.  На овим интерактивним радионицама ученицима је било веома занимљиво и својим учествовањем су доказали да негују читалачку културу. Ученици првог разреда су се дружили са писцем Маријом Станимировић.

Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.