Дечја недеља: Да право свако – дете ужива лако!

ДЕЧЈА НЕДЕЉА, која је ове године била у периоду од 7 – 13. октобар 2019.г., имала је мото:ДА ПРАВО СВАКО – ДЕТЕ УЖИВА ЛАКО!
У нашој школи, том приликом, свакодневно су организована пригодна дешавања. Као прво отворена је изложба радова на тему Дечје недеље. Хол наше школе био је испињен радовима које су наши ученици урадили. У свечаној сали ученици трећег разреда, сада већ традиционално, приредили су приредбу добродошлице ђацима првацима у Друштво пријатеља деце. Група ученика другог разреда била је гост Музичкој школи “Владимир Ђорђевић”, учешћем у музичкој радионици – МУЗИЧКИ ЗАГРЉАЈ. Волонтерски сервис општине Звездара, организовао је креативну радионицу израде букмаркера и магнета са порукама о дечијим правима за све генерације – МОСТОВИ МЕЂУ ГЕНЕРАЦИЈАМА. Наши ученици у пратњи Драгана Вучићевић уживали су стварајући уметничка дела. EВО ДОБРЕ КЊИГЕ – сусрети деце са књигама и писцима Издавачке куће „Креативни центар“
„ДАР МАР“, Драгана Младеновић и Борис Кузмановић – књижевно-ликовна интерактивна радионица за млађе основце била је последња активност у недељи посвећеној деци. Наши четвртаци уживали су у овом сусрету.
Током Дечје недеље организована је и акција солидарности „ДЕЦА ДЕЦИ“ – прикупљање школског прибора за социјално угрожене вршњаке.И ове године, као и десетак уназад прикупљено је послато вршњацима у Oсновној школи“ Бошко Буха“.
Ова веб локација користи колачиће како би побољшала ваше искуство претраживања и прегледања сајта.